Balaton 110m²-es minimál stílusú családi ház típusterv

Balaton 110m²-es minimál stílusú családi ház típusterv

  • 110 m2
  • 2 Fürdő
  • 2 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk "AA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

A Balaton 110m²-es családi ház modellünk két nagy hálószobás, hatalmas nappalival ellátott moduláris és családi ház típustervünk.

Ez egy olyan ház modell, melyet acélszerkezetes vagy faszerkezetes készházként, illetve kulcsrakész állapotig üzemben elkészítve 4 darabból álló üzemi szereléssel is fel tudunk építeni és le tudunk gyártani.

A moduláris ház hatalmas előnye, hogy ha talajcsavarozást alkalmazunk, akkor akár 7 hét alatt a helyszínen külső kulcsrakész állapotban át tudjuk adni, illetve plusz 5 hét alatt kulcsrakész állapotban tudjuk átadni. A talajcsavarozás hatalmas előnye, hogy az udvart és a szomszédok idegrendszerét nem zavarjuk, így a jó kapcsolat is megmarad, mert 8-10 napos helyszíni munkára korlátozódik a kivitelezés a többi munkafázis tökéletes minőségben a házgyárban készül el.

A Balaton 110m²-es tervünk egy minimalista jegyeket magán hordozó modern otthon, mely lapos tetővel készül, persze igény esetén magastetővel is kivitelezzük.

Az egyik nagy szoba külön fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. A modern otthon megvalósítható igény esetén egy nagy szobával és két kis szobával is a külső homlokzat minimális módosításával és a jobb vagy bal oldali épületszárny 4-5 m²-el történő bővítésével.

A típustervünk készen áll arra, hogy felépítsük azt Önnek és Kedves családjának favázas vagy acélszerkezetes, igény esetén ThermoBurok építési rendszerrel, valamint acélszerkezetes moduláris házként is meg tudjuk valósítani.

Mérnök kollégáink 1 hetes vállalási határidővel az Ön építési telkére illesztik a tervet és ezután a főépítésszel lefolytatják a szükséges egyeztetést, majd feltöltik az ÉTDR rendszerbe a terveket, így akár a tervek megrendelésétől számított egy hónap múlva elkezdhető a családi ház kivitelezése! Ha egyedi tervet szeretne megvalósítani érdemes 3 hónapos tervezés-engedélyeztetési eljárással számolnia.

Természetesen van rá mód, hogy a tervet megvásárolja és azt a saját tervezője felhasználja az engedélyeztetésnél, így ön rengeteg időt és pénzt takaríthat meg.

Nézze meg a látványterveinket és az alaprajzot, illetve a látvány videóját a Balaton 110m²-es típustervünknek.

 Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft