Mi az a PuzzleHome moduláris ház építés?


Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

Röviden a PuzzleHome modul készház technológiáról:

A PuzzleHome házépítési rendszer egy modern, kiemelten energiatakarékos és fenntartható moduláris házépítési rendszer.

Az épület padló, fal és födém, valamint tetőszerkezete az autógyártásban is használt tűzi-horganyzott szerkezeti acélszerkezetből készül, melyek akár a Richter skála szerinti 9-es földrengést is sérülésmentesen elviselik.

Nincs szükség a hagyományos építkezéseknél használatos költséges alapozásra, aljzatbetonra, mert az épület előre gyártott, vagy a helyszínen készített beton elemekre épül. Egy 100 m2-es ház fogadószintje normál ház esetben 35-45 m3 körüli mixer betont, a PuzzleHome ezzel szemben 5 m3 alatti beton mennyiséget igényel.

Azért ajánljuk a PuzzleHome modulházainkat, mert így egy első lakást építő fiatal személy, vagy pár a legtöbb esetben hitel nélkül is új, saját családi házba tud költözni. A PuzzleHome ház esetben a szükséges méretű házat kell csak megvásárolni, majd ha bővül a család, vagy rendelkezésre áll az anyagi keret, akkor 15-18-24 m2-es PuzzleHome modul elemekkel bővíthető a ház úgy, hogy közben a többi lakórész használható, az új rész pedig 2-3 nap alatt összeilleszthető a korábbi házzal.
A legjobb, hogy később a ház új helyre átszállítható, így az életet kezdheti a fiatal a nagymama udvarán, vagy egy bérelt területen, hogy ne jelentsen az sem nagy költséget.

Fontos kiemelni, hogy a PuzzleHome moduláris ház esetében nincs szükség építész tervezésre, látványtervekre, statikai, villamos és víz,- szennyvízvezetékrendszer tervekre ami több hónap munka és közel egy millió forint egy 100 m2-es ház esetben.
Mi már az összes modulvariációt előre legeneráltunk és közel 100 értelmes családi ház verziót tudunk felajánlani. Ha autót vásárolunk, akkor egy adott márkából, pl. Ford, kaphatunk Fiesta, Kuga, Mustang, S-max, Mondeo, Explorer, vagy Tranzitot, melyek más-más felszereltségi szinttel rendelhetőek. Így kell elképzelni a mi PuzzleHome családi házainkat is. Van több tucat típusterv, vagy nevezhetjük modelleknek, de azon belül vannak egyedi választási opciók, gondolunk itt az ablakok és burkolatok színére, kapcsolókra, csaptelepekre, fajanszokra, beltéri ajtókra, stb...

A padló, falak, födém hőszigetelése a normál családi házakra előírt 2020-as követelményeket átlagosan legalább 40%-kal túlteljesíti.
Ablakaink 3 rétegű üvegezéssel ellátott, 6 légkamrás műanyag VEKA ablakok. A falak gipszkartonozása helyett alapárban tűzálló és nagyszilárdságú magnézium-oxid lapokat használunk. A PuzzleHome lakások hővisszanyerős szellőztető rendszerrel vannak ellátva, így mindig tiszta és friss levegő van a lakásban és a szellőztetésnél visszanyeri a hő nagy részét az ablakon való szellőztetéssel szemben.

Tehát a PuzzleHome készházak nem mobilházak és nem konténer házak, a hasonlóság annyi, hogy azokat is lehet szállítani, de a kivitelezésnél használt anyagok a PuzzleHome esetében a családi házépítésnél megszokott minőségű. Az előző mondatból nem következik, hogy nincs jó mobilház, vagy konténerház a nemzetközi piacon, igenis van, de ami családi ház minőségű, annak a bekerülési költsége is más kategóriát képvisel a netes reklámokban található 150-200 ezer forintos négyzetméter árú építményektől.

Ha egy mondatban kell kifejezni, akkor a PuzzleHome: A PuzzleHome építési mód egy kiemelten energiatakarékos, fenntartható, modulonként bővíthető, tűz és földrengésálló családi ház építési rendszer.

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el