Szeretnél friss és részletes árajánlatot és műszaki tartalmakat kapni az Otthontervek oldalon? Regisztrálj (IDE KATTINTVA ) és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk elküldjük! Cégünk D&B "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel és MAKÉSZ védjeggyel rendelkezik. 

Ügyfélreferens munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken lehet keresni.

A telefonon a tanácsadókat munkanapokon, hétfőtől péntekig reggel 8-tól délután 5-ig, szombaton 9-től délután 13 óráig lehet elérni.
E-mail-ban a nap 24 órájában várjuk az üzeneteket és igyekszünk 2 munkanapon belül választ adni a megkeresésekre.

A Kp Sales House Kft székhelye, a gyártás, valamint az ügyfélszolgálat és a bemutatóterem Tököl településen található. A lap alján található térképpel segítjük az eljutást a cégünkhöz.

Cégünk különösen odafigyel az ügyfeleinek építendő házainak biztonságára, ezért a legmagasabb minőségi követelményeket támaszt a gyártás során. Ehhez fontos, hogy a Vállalkozásban is bízzanak az ügyfelek. Európa legnagyobb pénzügyi minősítője által ellenőrzött vállalkozása által kiadott GOLD AAA, a legmagasabb pénzügyi minősítéssel rendelkezünk és tagja vagyunk az ÉVOSZ-nak, valamint a MAKÉSZ-nek és MAKÉSZ védjegyre vagyunk jogosultak.

Látogasson el a bemutatótermünkbe és készház gyárunkba, de előtte egyeztessen kollegáinkkal, hogy csak Önnel foglalkozzunk a megbeszélt időpontban.

Az alábbi térkép segít a navigációban, hogy eljuthasson a vállalkozásunkhoz.

A Kp Sales House Kft 8 éve külsős nemzetközi cégminősítő által minősítve van.
A 2024-es évben is a legmagasabb pénzügyi minősítést kaptuk meg, mely az D&B AAA, de mivel több éve ezen a szinten van a vállalkozásunk, az idén is kiemelt GOLD AAA minősítést kaptunk.

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el