Siófok 118m2-es pajtaház típusterv (nettó 80 m2) - csak a vázszerkezet: 5,6 millió forint!

Siófok 118m2-es pajtaház típusterv (nettó 80 m2) - csak a vázszerkezet: 5,6 millió forint!

  • 118 m2
  • 1 Fürdő
  • 3 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

Siófok 118m²-es pajtaházunk egy modern pajtaház terv.

A PuzzleHome építési rendszerünkből előregyártott, szabadalommal védett elemekből saját magadnak is összeépítheted a pajtaházadat.

A Siófok 118m² pajtaház egy része galériás kialakítással kerül megvalósításra. A pajtaház nagy belmagassággal rendelkezik a nappali felőli oldalon, mely 5 méter feletti belmagasságot biztosít.

Siófok 118m² pajtaházunk családi házként, de nyaralóként is funkcionálhat.
Nyaralóként akár 6 fő számára is kényelmes megoldást biztosít, de családi házként elkészítve 2 felnőtt és 2 gyermek számára javasoljuk.

A PuzzleHome pajtaházunk gyártását "CE" jelöléssel rendelkező építő fából készítjük facsapolásos eljárással. A pajtaház tetőfedését készíthetjük cserépből, zsindelyből vagy akár trapéz- vagy korcolt lemezből.

A falak külső fedésére faburkolatot, szerelt burkolatot, vakolatrendszert vagy korcolt lemezt is használhatunk.

A Siófok pajtaházunk gyártási, szállítási határideje maximum 20 nap. Szerelési határidő, ha mi végezzük: maximum 5 munkanap.

 

 

 

- Szereld magad pajtaház készültség: Ebben az esetben a cégünk adja a gyártmányterveket, a szerelési rajzokat, statikai számításokat és a robotizált CNC-s megmunkálású faanyagot méretre szabjuk, beleértve az összes fa csapolást és marást. Tehát ebben az esetben csak a faváz anyagköltsége van benne az árban. Természetesen havonta egy-egy bemutató napunkon részt lehet venni ingyenesen, ahol bemutatjuk az épület szerelését és technikai tanácsadást is nyújtunk.

A szereld magad Siófok 118m² pajtaház ára a padló faszerkezet, a fal- és tető faszerkezet, a födémgerendák és a belső falak faanyagaival együtt extra akciósan: 5,6 millió forint (ÁFA nélkül), azaz 47 ezer Ft/m2. Ez a készültség az, amikor a legtöbb pénzt takaríthat meg az építtető, de itt minden munkát magának kell elvégeznie, vagy leszerveznie.

- Vázszerkezetkész készültség: A vázszerkezetkész készültségünk a szereld magad készültség és a helyi összeszerelés munkadíját tartalmazza, beleértve a szállítási díjakat és a kötőelemek költségét is.

A Siófok 118m² pajtaház  vázszerkezete a helyszínen összeszerelve, beleértve az összes külső és belső fal vázszerkezetét, tetőszerkezetét és a födémet is, extra akciós áron: 8,7 millió forint (ÁFA nélkül), azaz 73 ezer Ft/m2.

Ez a készültség a második legtöbbet keresett készültségi szintünk, mert itt a statikai vázszerkezet teljesen elkészül, tehát a garanciát már a kivitelező vállalja és jó szervezőkészséggel mindent helyi munkásokkal vagy saját munkavégzéssel el lehet végezni.

A nagyon lényeges információ, hogy itt nem kell a 27% áfát, hanem csak az 5% kedvezményes áfát megfizetned, abban az esetben, ha az épületet egyszerű bejelentéssel, családi házként dokumentálják.

- Szerkezetkész készültség: A vázszerkezetkész készültség, tehát a kész faváz szerkezethez képest az alábbi pluszt biztosítjuk. Elkészítjük az összes falszerkezet OSB lap vagy GlasrocX lap palánkolását a külső oldalon, a tetőt OSB burkolattal burkoljuk vagy igény esetén ellenlécezzük, fóliázzuk és lécezzük. Ezenkívül belül minden válaszfalat egyoldalon ütésálló, valamint tűzálló és hanggátló HABITO lap burkolással látunk el, a felső szinti födémszerkezetet 25 mm-es nútféderes, formaldehidmentes OSB lappal burkoljuk.

Az árban az összes szállítási költség és a kötőelemek is benne vannak.

 Siófok 118m² pajtaház szerkezetkész készültségi szintjének építési költsége extra akciósan: 12 380 000 forint (ÁFA nélkül), azaz 105 ezer Ft/m2.

Ez a készültség a második legtöbbet keresett készültségi szintünk, mert itt a statikai vázszerkezet teljesen elkészül, beleértve az összes külső és belső fal és tető statikai merevítő lemezeivel, tehát a teljes statikai szerkezet garanciát már a kivitelező vállalja és a befejezést már könnyebb lesz saját erővel és saját szervezéssel elvégezni.

- Külső kulcsrakész családi ház építési készültség: (Ökologikus rétegrend!) A szerkezetkész készültséghez képest az alábbi munkafázisokat valósítjuk meg. Itt több változat készülhet, de mi jelen ajánlatban két opciót mutatunk be.

A külső kulcsrakész készültség azt jelenti, hogy az épület kívülről 100%-ban elkészül, tehát a tetőfedés, ablakok, bádogozások, bejárati ajtó mind megvalósulnak, beleértve a külső falak hőszigetelését és felületképzését és a terasz burkolását is.

Alapesetben VEKA prémium 82 mm-es profilból készülő műanyag, egy oldalon színes ablakokkal és erkélyajtókkal dolgozunk, 3 rétegű, melegperemes üvegezéssel. Értelemszerűen felár ellenében magyar gyártású full prémium Németh-fa 90 mm-es szélességű robotizált gyártású és festésű, színes nyílászárókat is beépítünk.
Az alsó szinten 1 darab 240 x 240 cm-es prémium toló-emelő erkélyajtót kalkuláltunk, mellette 1 darab 240x240 cm-es fix erkélyfalat, felette kettő darab fix háromszög ablakot, két darab nyitható Velux prémium tetőtéri ablakot, ezenkívül egy darab 60x60 és 2 darab 120x150 cm-es bukó-nyíló nyílászáróval számoltunk igazi kőpárkányokkal.
Tetőfedés korcolt antracit lemez, antikondenzációs felülettel ellátva. Külső falakon 50 mm STEICO UNIVERSAL BIO minősítésű farost táblás hőszigetelést szerelünk, színes korcolt lemez fedéssel burkoljuk a tetőhöz hasonló módon.
A korcolt lemezek prémium bevonattal vannak ellátva gyári 40 év garancia idővel. A bejárati ajtó prémium DELTA, MABISZ minősítésű ajtó.
A terasz rész plafon és belső fal része vörösfenyő burkolattal kerül kivitelezésre.

A Siófok 118m² pajtaház külső kulcsrakész állapotban legyártva, kiszállítva és felépítve extra akciósan 28 900 000 Forint

Ez a bruttó alapterületre vetítve 245 ezer forintos négyzetméter árat jelent.

Abban az esetben, ha a falakon nemesvakolatot szeretne a Kedves Megrendelő és egy színes ereszrendszert, akkor az ár nem változik.

Speciális, ultra prémium Németh-fa gyártású fa nyílászárókkal a felár: 1 500 000 Forint.

- Félkész készültség (Ökologikus rétegrend! - Nincs a szerkezetben polisztirol szigetelés):
A félkész készültség azt jelenti, hogy a pajtaház családi házunk vagy nyaralónk tetőfedése elkészült, bent vannak az ablakok, de a falak kívül nincsenek hőszigetelve és burkolva, felületképzéssel ellátva. Viszont belülről az összes falszerkezet és födém minden oldala le van kartonozva speciális HABITO tűzgátló, ütésálló és hanggátló kartonnal, valamint a szerkezet hőszigetelése STEICO fújt farost szigeteléssel el van látva a falak és a födém tekintetében is.

A külső nyílászárók ugyanúgy elkészítésre kerülnek, mint a külső kulcsrakész készültségnél.

Siófok pajtaházunk családi ház szintű műszaki tartalommal legyártva és felépítve anyagdíj, munkadíj és szállítási költségekkel együtt:
Az Siófok pajtaházunk félkész állapotban legyártva, kiszállítva és felépítve: 28 900 000 Forint extra akciósan. 

Abban az esetben, ha a falakon nemesvakolatot szeretne a Kedves Megrendelő és egy színes ereszrendszert, akkor az ár nem változik. Speciális, ultra prémium Németh-fa gyártású fa nyílászárókkal a felár: 1 500 000 Forint. Az áfa nélküli bruttó alapterületre vetített négyzetméter ár 300. 000 Ft.

A Siófok pajtaházunk alaprajza:

 

 

 

 

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft