Szeretnél friss és részletes árajánlatot és műszaki tartalmakat kapni az Otthontervek oldalon? Regisztrálj (IDE KATTINTVA ) és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk elküldjük! Cégünk D&B "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel és MAKÉSZ védjeggyel rendelkezik. 

Otthontervek - az online háztervek katalógusa

Az Otthontervek létrehozásával az a célunk, hogy segítsünk a családi ház tervezési fázisban az ötletadásban, vagy igény esetén elkészítsük a családi ház tervét az új otthont építőknek.

 

Minőségi háztervek 3D-ben tálalva

Mint az oldalon látható, mi nem csak egy alaprajzot valósítunk meg, hanem a legmodernebb 2020-ban elérhető számítástechnikai eszközöket, programokat bevetjük a legjobb hatás érdekében, azaz látvány videókat, látványterveket biztosítunk az építtetőknek.

Jelenleg 5 építészmérnökkel, két statikussal, egy designer grafikussal dolgozunk együtt, így nagyon gyorsan reagálni tudunk a megrendelésekre.

Cégünk egyébként a családi ház tervezés mellett építőanyag gyártással, készház gyártással, családi ház kivitelezéssel is foglalkozik.

építészmérnökök, generálkivitelezők, értékesítők

Válogatott partnerek

Cégünk tagja a MAKÉSZ-nek és ezen keresztül olyan partnerkapcsolatokkal rendelkezünk, hogy éves szinten akár 600 darab szerkezetkész könnyűszerkezetes fa és acélszerkezetes házat tudunk előállítani. De a kulcsrakész kivitelezési kapacitásunk a partnereinkkel együtt meghaladja az évi 100 családi házat. 

Vállalkozásunkat 4 éve folyamatosan minősíti a nemzetközi piacon is elismert BISNODE pénzügyi cégminősítő, így büszkék vagyunk arra, hogy a magyar piacon lévő cégek 1,75%-os részéhez tartozunk akik kiemelten stabil pénzügyi adatokkal rendelkeznek. A BISNODE a cégünket "AA" minősítéssel tüntette ki a 2020-as évben is.

Üzleti partnereinket megválasztásánál is használjuk a Bisnode partnermenedzser rendszerét, hogy csak olyan vállalkozásokkal dolgozzunk együtt, akik szintén megbízhatóak.

Építési technológiák

Csak olyan építési technológiát alkalmazunk, mely a 2020-as energetikai előírásokat maximálisan túltejesíti, azaz kiemelten energiatakarékosak, vagy nulla energiaigényűek. 

A könnyűszerkezetes, nagypaneles technológiával 1 hét alatt szerkezetkész, 1 hónap alatt félkész, míg 3-4 hónap alatt kulcsrakész családi ház építhető.
A Thermo-Burok családi házak félkész állapotban 2 hónap, kulcsrakész készültségben 5-6 hónap alatt készülnek el.
Tégla családi házak tervezésében tudunk segíteni, de a kivitelezését nem tudjuk vállalni, mert csak modern technológiát használunk.

 

Szolgáltatásaink

Azon túlmenően, hogy az Otthontervek a legnagyobb online házterv katalógussal segíti a családi ház építése előtt állókat, további szolgáltatásokkal támogatja ingatlanközvetítő, építészmérnök és generálkivitelező partnereit. Ez a következőket foglalja magába:

  • családi ház generálkivitelezés 
  • látványtervezés
  • építész tervezés
  • statikai tervezés

 

 

Érted dolgozunk

Az Otthontervek csapata azért dolgozik, hogy sikerre vigye partnereit - mivel pontosan tudjuk, hogy a Te sikered egyben a Mi sikerünk is. Ezért számunkra minden megbízás egyben megtiszteltetés, és minden sikeresen elvégzett feladat számunkra is öröm.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül, kérjük írjon, vagy hívjon bennünket:

Elérhetőség: Kp Sales House Kft
Székhely: Budapest 1027. Bem József u. 9.
Bemutatóterem és ház gyártás: 2316. Tököl, Vince tanya
Telefonszám: 06-70/635-55-97
mail: otthontervek@kp.hu

 

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el