Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

Az Otthontervek elsődleges célja, hogy a széles körű támogatást biztosítson az építkezőknek. Ahogy arról az oldal elnevezése is árulkodik, nagy hangsúlyt fektetünk a legjobb építészmérnökök és háztervek felkutatására. Ennek segítségével a legtöbb építkezőnek kész megoldással szolgálhatunk, miközben a többi ügyfelünket megbízható szakemberrel tudjuk összekötni. Az építkezésnek azonban csak a kisebbik fele a tervezés, emiatt talán még fontosabb a felelősségteljes generálkivitelező felkutatása. Ebben is segítségünkre van az építészmérnökökből, és ingatlanközvetítőkből álló széles körű kapcsolati rendszer. Ennek segítségével viszonylag könnyen beazonosítható az ország adott régiójában tevékenykedő legjobb generálkivitelező. Mindezek mellett rendszeresen megjelenő szakmai cikkekkel és hírekkel gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink mindig hiteles forrásból tudjanak tájékozódni.

Szakmai kapcsolatok

Az Otthontervek első pillére a széles körű szakmai kapcsolati rendszer. Ez azt jelenti, hogy felkutattuk az ország leginkább mérvadó ingatlanközvetítőit, hogy segítségükkel megtaláljuk az egyes régiók legjobb építészmérnökeit és generálkivitelezőit. Ezt követően a legjobb építészmérnökök és generálkivitelezők támogatásával kiválasztottuk azokat a házterveket, amelyeket a legkiválóbbnak találtunk. Emellett a szakmai kapcsolataink segítséget jelenthetnek az egyedi építészeti igények kielégítése, valamint a megfelelő generálkivitelező felkutatása során.

Online háztervek katalógus

Az oldal megalkotása - és folyamatos bővítése - során nem csak a méretre, de a minőségére is törekszünk. Emiatt az oldalon megjelenő háztervek a legszélesebb spektrumban lefedik a modern életvitel adta sajátosságokat, legyen szó akár családról, vagy egyedülálló személyről. Természetesen gondoltunk azokra is, akik valamilyen oknál fogva mégsem találják meg az ízlésüknek legmegfelelőbb otthont. Őket össze tudjuk kötni azzal az építészmérnökkel, aki az egyedi igényeket figyelembe véve szolgáltat megfelelő megoldást, háztervet. Azonban egy házterv önmagában már nem elég a XXI. századi szükségletek kielégítése során. Ezért az Otthontervek felépítése alatt figyelembe vettük a modern mindennapokban rejlő inspirációt és szakítottunk a korábbi évtizedek gyakorlatával. Ennek eredményeképp az oldalon nem csak síkmetszet formájában, hanem 3D látványtervbe öntve is bemutatjuk az összes alaprajzot.

online háztervkatalógus

Szakmai háttérinformációk

A Központi Statisztikai Hivatal legfrissebb kutatása alapján 2017. évben az építőipari vállalkozásokban foglalkoztatottak száma meghaladta a 300 000 főt. Ez egyben azt is jelenti, hogy a nemzetgazdaság által foglalkoztatottak közül minden hetedik az építőiparban találta meg a helyét. Számunkra azért lehet fontos ez a szám, mert jól rámutat arra, hogy hazánk teljes lakosságának összesen 3%-a rendelkezik a legfrissebb építőipari szaktudással. Ennek köszönhető, hogy a legtöbb építkezni szándékozó építkezési alaptézisekkel sincs tisztában, amikor először felkeres egy generálkivitelezőt, vagy tervezőt. Sajnos az elmúlt évek hazai gyakorlata többször is bebizonyította, hogy bizonyos körök ebből is hasznot remélnek. Emiatt az Otthontervek átfogó szakmai cikkekkel, és hiteles forrásból származó friss építőipari hírekkel támogatja meg ügyfeleit, olvasóit.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el