Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

Kedves Ügyfelünk!

Köszöntjük a www.otthontervek.hu weboldal Regisztrált Tagjai között.
A korábban megadott adatokkal bejelentkezhet az oldalunkra és megtekintheti a típusterv árajánlatainkat.
A bejelentkezés után felugró ablakban megváltoztathatja jelszavát. Ezután a bal felső sarokban található otthontervek feliratra kattintva tekintheti meg az otthontervek weboldalát, aktuális árainkat és terveinket.

Típustervek árajánlatait 2020. június 21-től lehetséges elérni minden terv esetében, addig a megadott elérhetőségén a kollégáink elküldik Önnek a kért tervek aktuális árajánlatát.

Cégünk kiemelten energiatakarékos családi házak tervezésével és kivitelezésével foglalkozik egész Európa területén.

A 2020-as évtől a Kp Sales House Kft már nem csak építőipari kivitelező cégként van jelen az építőipari piacon, mivel több építőanyag gyártását is megkezdtük.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy 2020. március 1-től saját acélgyártó gépeinken napi két családi ház összes fal, tető és fal acélszerkezetét képesek vagyunk legyártani, de ez mellett két egymástól függetlenül működő polisztirol üzemmel rendelkezünk, ahol modern hőszigetelő elemeket állítunk elő. 2020. év végére elkészül az acélszerkezetes panelizáló üzemünk, melyben előre gyártott modulházakat kivitelezünk, így az építkezés helyszínén már csak pár napra korlátozódik majd a munkavégzés, mely jelentős időnyereséget jelent és az ellenőrizhetőséget is javítja, ezáltal még jobb házakat alkotunk.

Az oldalunkon megtalálható 60 darab típusterv azt a célt szolgálja, hogy megtekinthessék Ügyfeleink a házaink árazását és ötleteket nyerjenek a kivitelezéshez.

2020. tavaszától két lehetőség lesz cégünkkel családi házat építtetni. Az egyik lehetőség az egyedi tervezés, mint korábban. Tehát az Ön által megvásárolt telken a hatósági, valamint az egyéni igényeinek megfelelően megtervezzük, majd kivitelezzük a családi házakat, a másik lehetőség a "PuzzleHome" megoldás, mely abból áll, hogy előre definiált, gondosan megtervezett modulházakból állítja össze az otthonát. Olyan ez, mint egy bútor, melynél több tucat elemből és színből, alapanyagból lehet egy szinte egyedi bútort alkotni.

A lap tetején a  jobb felső "bejelentkezés" feliratára, vagy ide kattintva lehet bejelentkezni és az árajánlatokat megtekinteni.
Figyelem: A tervek árazása folyamatos, így még nem minden családi ház került beárazásra. Javasoljuk, hogy térjen vissza pár nap múlva és ellenőrizze, hogy az Önnek tetsző ház beárazásra került-e. Természetesen kollégáink állnak rendelkezésre hétfőtől-péntekig reggel 8-tól délután 5 óráig, szombaton 9-14 óra között telefonon és a bemutatótermünkben is. A "KAPCSOLAT" menüben megtalálja az elérhetőségeinket.

Csapatunk 21 éve kiemelten energiatakarékos családi házak tervezésével és építésével foglalkozik Magyarországon és a környező országokban. Hazánkban a www.kp.hu  és azon belül az EnergyFriendHome márka képviseletét, a KP Sales House Kft látja el.

Cégünk az EnergyFriendHome márkanév alatt több fejlett építési technológiával foglalkozik: EnergyFriendHome acélszerkezetes, EnergyFriendHome faszerkezetes, ThermoBurok, illetve Thermo-Ring házak.

Hitvallásunk a “Legolcsóbb energia a fel nem használt energia”

A járműveink, telefonjaink, számítástechnikai eszközeink mind napról napra fejlettebbek lesznek, mivel ez az elvárás napjainkban, pedig ezeket az eszközöket napi szinten csak pár órán át használjuk.

Legalább az életünk felét az otthonunkban töltjük, ezért fontosnak tartjuk, hogy az energiatakarékos üzemeltetés mellett, a lakókörnyezetünk egészséges, a megjelenés esztétikus legyen, valamint a modern technikai vívmányokat maximálisan kihasználjuk a kényelmünk érdekében.

Az új családi ház építési költsége csak egy belépőjegy az otthonunkba, a bekerülési költéségen kívül hosszú távú üzemeltetési és karbantartási költségekkel kell számolni. Az EnergyFriendHome házainkat úgy alkottuk meg, hogy a lehető legkevesebb, vagy akár nulla rezsiköltséggel üzemeljenek, a karbantartási költségeket pedig hosszú évekre elfelejtheti a modern, minőségi anyagok felhasználása és a hosszú garanciaidők miatt. Ezzel szemben egy 2020-ban épülő átlagos családi ház cca. 3 évtized alatt rezsi és karbantartási díjak tekintetében a komplett házépítés költségét újra felemészti.

Az EnergyFriendHome házaink Szibériától-Afrikáig a legextrémebb időjárási körülmények között is bizonyítottak. A jó hőszigetelés mellett épületeink légtömörsége is kiemelkedő. A környezetünkben ritkán vannak földrengések, ha mégis előfordul, nem kell tartani a szerkezeti károktól, mivel technológiánk akár a 9-es Richter skála szerinti földrengést is elvisel.

Házaink már 10 éve alapfelszereltség esetén is hővisszanyerős szellőztető rendszerrel és nyílászáróink 3 rétegű üvegezéssel vannak ellátva, ezenkívül okosház vezérléssel működtetjük a fűtésrendszert, mely helyiségenként szabályozható, a prémium házainkban többek között a világítást, a beléptetést, a redőnyöket, a riasztórendszert, valamint különböző háztartási eszközeinket, gépeket is vezérelni tudjuk okostelefon, vagy számítógép segítségével a lakástól akár több ezer km távolságról is.

Nagyon fontos, hogy az építendő családi házunk már az építéskor és hosszútávon is értéktartó legyen, valamint a kivitelező vállalkozó rendelkezzen megfelelő referenciákkal és mutasson fel bizonyítékot arról, hogy alkalmas a ház kivitelezésére, valamint arról, hogy hosszútávon üzemelni fog és teljesíteni tudja a garanciális vállalásait hosszútávon.

A magyar építőipari cégek nagy része az internetről letöltött fotókkal büszkélkedik, 90%-uk tőkével, szakmunkásokkal, gépekkel, szerszámokkal, anyagi tartalékokkal egyáltalán nem rendelkezik, így ha még el is készült az álmaink otthona, sajnos a vállalkozások többsége a 3 éves kort sem éri meg és eltűnik a piacról, így a garanciavállalás veszélybe kerül.

A Kp Sales House Kft-t az elmúlt másfél 3 évben 3 különböző nemzetközi cégminősítő vállalat minősítette.

Mindhárom cégminősítő eredményére büszkék vagyunk, mert mindegyik értékelés megbízható cégnek minősítette vállalkozásunkat.A cégminősítők több száz adat alapján napi szinten vizsgálja a piac összes szereplőjét és ez alapján bocsájtja ki a minősítéseit, természetesen mindegyik cég más-más elvek alapján és más megnevezéssel osztályozza a vállalatokat.A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján.Cégünk AA kategóriás minősítése alapján a magyar vállalkozások legfelső 1,75%-os kategóriába lett besorolva. Ezt a kitüntető minősítést 3. éve folyamatosan megkaptuk, így ma már a “AA” kategória mellett Silver megjelölést használhatunk.

A megrendelőink még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében “lakó- és nem lakó épület építése” területen minőségirányítási rendszert vezettünk be és alkalmazunk, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.

Az általunk kivitelezett családi házak a szükséges minősítésekkel rendelkeznek és prémium alapanyagokból készülnek.

A www.kp.hu (építőipari és lakberendezési szakportál), a www.csaladihazepites.com (technológiákat bemutató szakmai oldal) és a www.ujhazak.com (típustervek) weboldalainkon egyedülálló módon több ezer hasznos cikket talál, mely egy évtized folyamatos munkánk eredménye. Időmegtakarítási célzattal készítettünk egy olyan oldalt, mely összefoglalja a családi házépítéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. kp.hu/hazepitesi-tudnivalok-a-z-ig/

Azon kedves ügyfeleinknek akik velünk készíttetik el az építésztervezést, a 3D látványterveket, az alapozási terveket, tartószerkezeti terveket, gyártmányterveket, a villamos és vízgépészeti kiviteli terveket és bennünket bíznak meg a kivitelezéssel, az összes tervezési munkát ingyenesen biztosítjuk. Természetesen vállaljuk a CSOK és a lakáshitel ügyintézését is. Szerződéskötés esetén a kivitelezés teljes időtartamára árgaranciát adunk.

Több tucat felépített referencia családi házzal rendelkezünk, melyek előre egyeztetett időpontokban megtekinthetőek, természetesen a látogatás alkalmával lehetőség nyílik a korábbi megrendelőinkkel történő kommunikációra.

Ha a technológiai részletekre kíváncsi, akkor a folyamatosan épülő 20-22 darab családi ház kivitelezésünk bármelyikét bemutatjuk önnek, így élőben tekintheti meg az építkezés részleteit.

Budapesti bemutatótermünket 2019-ben megszüntettük és a gyártóbázisunk mellet működő 300 m2-es bemutatótermünkben fogadjuk az érdeklődőinket. Címünk: Tököl, Vince Tanya. (javasoljuk a Google, vagy a Wazee tervezését)

Amennyiben bármilyen kérése, vagy kérdése van az építési technológiáink, a vállalási feltételeinkkel kapcsolatban, illetve ha a bemutatótermünkbe szeretne eljönni, kérjük az alábbi elérhetőségeken keressék kollégáinkat időpontegyeztetés érdekében, így az adott időszakban kizárólag önnel foglalkoznak szakértő kollégáink.

További kellemes időtöltést oldalainkon és őszintén reméljük, hogy viszontlátjuk személyesen a bemutatótermünkben.

Üdvözlettel:
Zsebő Zsanett
ügyvezető

Elérhetőségünk telefonon: 06-1/5-06-06-06, 06-20/444-44-24
Központi e-mail: info@kp.hu


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el