Balaton 110m²-es családi ház típusterv

Balaton 110m²-es családi ház típusterv

  • 110 m2
  • 2 Fürdő
  • 2 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

Nem csak balatoni telekre vállaljuk a Balaton típustervünk felépítését.

A brutális nagy üvegfelülettel rendelkező nappaliból csodálatos panorámát kapunk ebből a Balaton 110m²-es családi házból.

A családi ház bruttó 80 m²-es méretben is megvalósítható, hiszen még akkor is 9 m²-es szobákat és közel 30 m²-es nappalija lehet a háznak arányos kicsinyítéssel. Ebben a típustervben egy négyzetméter felesleges hely sincs veszve hagyni.

A Balaton 110m²-es típustervünket akár 3 szobássá is alakíthatjuk, a jobb oldali traktusban lévő cca. 21 m²-es szoba megfelezésével.

Két fürdőt és WC-t terveztünk, két vagy három szobát és egy hatalmas panorámával rendelkező nappalis kertkapcsolatot.

Ez a ház kétgyermekes párnak ideális választás lehet, mert ameddig kicsik a gyermekek a nagy szoba lehet a gyermekek közös szobája, ha pedig már szükség van a külön szobára, akkor egyszerűen egy gipszkarton fallal különválasztható a szoba kettő helyiséggé. 

Igen megvalósítható magas tetővel is a ház, ahol a lapos tetőt nem engedélyezik. Az ár mindössze egy millió forinttal drágább félkész állapot esetén.

Mennyibe kerül a Balaton 110m2-es családi ház felépítése?

  • Optimum PuzzleHome készház építési rendszerrel csak a vázszerkezet megrendelése esetén 2023. augusztus hónapban történő szerződés esetén: 10 millió forint + 5% Áfa.
  • Optimum PuzzleHome készház építési rendszerrel félkész állapotban 2023. augusztus hónapban történő szerződés esetén: 24,9 millió forint + 5% Áfa.
  • Optimum PuzzleHome készházépítési rendszerrel kulcsrakész állapotban 2023. augusztus hónapban történő szerződés esetén: 46 millió forint + 5% Áfa.

 

  • Prémium PuzzleHome készház építési rendszerrel csak a vázszerkezet megrendelése esetén 2023. augusztus hónapban történő szerződés esetén: 10 millió forint + 5% Áfa.
  • Prémium PuzzleHome készház építési rendszerrel félkész állapotban 2023. augusztus hónapban történő szerződés esetén: 27,7 millió forint + 5% Áfa.
  • Prémium PuzzleHome építési rendszerrel kulcsrakész állapotban 2023. augusztus hónapban történő szerződés esetén: 51,9 millió forint + 5% Áfa.

 

Ami még nagyon fontos, hogy ha ezt a típustervet választod, akkor a statika, a gépészet, a műleírások, a villamos munkarész és a gyártmányterv teljesen ingyenes, az építésztervezés költsége pedig féláron kerül elszámolásra, azaz a teljes engedélyeztetési eljárás összes költsége 1,7 millió forint helyett mindössze fix 500 ezer forint!

Természetesen a medencét is el tudjuk készíteni és az épület alapozását, de ezt az ár nem tartalmazza.

Amennyiben már rendelkezel egyedi építésztervekkel a saját házadra, annak a családi ház árajánlatát is elkészítjük egy héten belül ingyenesen minden kötelezettség mentesen.

Cégünk Tökölön található, előre egyeztetett időpontban lehetőség van a gyár és a bemutatóterem megtekintésére, ahol rengeteg érdekességet tudunk mutatni a technológiáinkból.

Természetesen rendelkezünk referencia munkákkal és családi ház építkezéseket is tudunk élőben mutatni.

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft