Balaton 157 m2-es típusterv

Balaton 157 m2-es típusterv

  • 157 m2
  • 2 Fürdő
  • 3 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

A Balaton 157 m2-es családi ház típustervünk egy nagyon egyszerű téglatest formájú modern otthon, melyben 3 kényelmes szoba, nagyméretű nappali és külön konyha kapott helyet.

Az egyik hálószoba saját fürdővel és gardrób szobával készül. Különálló fürdőszobás WC és egy háztartási helyiség is helyet kapott a lakásban.

Az épület nem tagolt, egyszerű formavilágú, viszont a külső megjelenést nagyon feldobja a háromszög ablak megoldás a nagy belmagasságú nappali miatt. Az épület külső színvilága a letisztult formát kiemeli.

A családi ház keskenyebb telekre is felépíthető, mert a 157 m2-es bruttó alapterület ellenére csak 9 méteres a szélessége.

A családi ház felépítését a Kp Sales House Kft vállalja kiemelten energiatakarékos vagy nulla energiás acélszerkezetes vagy favázas könnyűszerkezetes szerelt technológiával, ezenkívül ThermoBurok építési rendszerrel is vállaljuk a kivitelezést. Cégünk BISNODE "AA" kategóriás pénzügyi minősítéssel rendelkezik és ISO minőségbiztosítási rendszerben dolgozik, mely a családi házépítési piacon plusz garanciát biztosít a Megrendelőink számára.

A Balaton 157 m2-es típustervünk természetesen módosítható az egyedig igények figyelembevételével.

A típusterv építés nélkül is megvásárolható nagyon kedvező áron, mely töredéke egy új tervezési költségnek és az idő nem játszik szerepet, mert azonnal rendelkezésre álló minden anyag a házépítéshez és engedélyeztetéshez.

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft