Budaörs 200 m²-es készház típusterv

Budaörs 200 m²-es készház típusterv

  • 200 m2
  • 3 Fürdő
  • 4 Szoba
  • 1 Garázs

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

Budaörs 200 m²-es készház típustervünk egy kifejezetten nagy családi ház, melyet 2014-ben megépítettünk a névadó városban. A ház 3 gyermekes családok számára ideális otthont biztosít.

A Budaörs 200 m²-es készház típustervünk egy lapostetős, minimál stílusjegyeket magán hordozó otthon.

A nappali és az élettér teljesen elkülönülnek egymástól, mert külön szintre terveztük a funkciókat.

Egy kép a megvalósult házról Budaörsön:

A földszinten található a garázs, a nappali, mely az étkezővel egy teret alkotnak, de vizuális elválasztásként egy kandallót terveztünk. Ezen a szinten még megtalálható egy WC és egy kis fürdőszoba, egy dolgozó szoba és egy tároló helyiség is. Amennyiben a lakótér bővítésére van szükség, akkor a nappali teret vehet el a garázs részből és itt még egy szoba pluszban kialakítható, de igény esetén két félszobát is megvalósíthatunk a garázs helyén. A földszinti nappali nagy kertkapcsolattal rendelkezik, a jó tájolás miatt ennél a háznál télen, a nagy hidegekben sem kapcsol be a napsütéses órákban a fűtésrendszer. Természetesen az árnyékolástechnikáról ekkora üvegfelületek mellett gondoskodni kell.

Az emeleten 3 darab egész szobát találunk, melyből az egyik a szülői háló egy lakosztályként működik, hiszen saját fürdője és gardrobe része is van, míg a másik két szoba számára egy darab fürdő került elhelyezésre. Az emeleten egy nagy terasz található, melyet mind a 3 szobából és a közlekedőből is meg lehet közelíteni.

A családi ház megépíthető acélszerkezetes és favázas készház rendszerekből, de igény esetén más építési rendszerre is áttervezzük. Ha viszont igazán energiatakarékos és fenntartható modern, minimális karbon lábnyommal rendelkező otthont szeretne, akkor érdemes a készházas technológiák közül választani.

Cégünk kiemelten energiatakarékos házépítési rendszerekkel foglalkozik, saját készház üzemmel rendelkezik. A házat vázkészen 10 nap alatt, félkészen 2 hónap alatt elkészítjük. Igény esetén beton födémmel is megvalósítható, ebben az esetben plusz 5 héttel kell kalkulálni a munka és a kötésidő miatt.

Alaprajzok itt tekinthetőek meg:

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft