Csopak 100m²-es családi ház típusterv

Csopak 100m²-es családi ház típusterv

  • 100 m2
  • 2 Fürdő
  • 2 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

2023. nyári friss, aktuális ár!

Csopak 100m²-es családi ház típustervünk egy lapostetős modern otthon, melyben két nagyméretű szobát, két fürdőt és egy nagy amerikai konyhás nappalit álmodtunk meg.

Hatalmas nappali és étkező közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik a nagy üvegfelületeknek köszönhetően. A két szoba egymástól fürdőkkel elszeparált megoldással készül, melyek közül a nagyobb méretű privát vizesblokkal rendelkezik. Ez a típustervünk könnyen bővíthető még egy vagy két szobával.

Akár oldal határos telken vagy szabadon álló beépítés esetén is megoldás a Csopak típustervünk.

Nézd meg a Csopak 100m²-es családi ház típustervünk látványterveit és látványterv videóját.

A családi házat bármilyen készültségi fokban elkészítjük számodra. Ha csak a vázszerkezetkész állapotot szeretnéd, akár 2 nap alatt felépítjük a telkeden a falakat és a födémszerkezetet. A családi ház készülhet könnyűszerkezetes favázas vagy acélvázas EnergyFriendHome technológiával, ha hőtárolós szerkezetet szeretnél, akkor ThermoBurok vagy Liapor építési rendszerrel is elkészítjük a házainkat, hiszen az elemeket saját üzemünkben gyártjuk.

Cégünk a tervezéstől az alapanyag gyártáson keresztül a házak falait, tető elemeit is legyártja modern gyártósoron méretpontos kivitelben. Igény esetén csak a teljes építész tervcsomag is megvásárolható. Statikai tervek, látványtervek, gépésztervek, villamos tervek rendelkezésre állnak.

Regisztrált ügyfeleink az aktuális családi ház építési árainkat naprakészen láthatják.

2023. július hónapban csak az acélvázas falak, valamint az acélszerkezetes tetőszerkezet megrendelése esetén áfával együtt 8,8 millió forintért felépítjük neked a vázszerkezetet.

 

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft