Dunaújváros 112 m²-es lapostetős családi ház típusterv

Dunaújváros 112 m²-es lapostetős családi ház típusterv

  • 112 m2
  • 2 Fürdő
  • 2 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

Dunaújváros 112 m²-es magastetős családi ház típustervünket nem csak Dunaújvárosban építjük meg kedvezményesen, hanem az egész országban bárhol.

A családi ház lapostetős kivitelezéssel lett tervezve, de magastetős megoldással is hamarosan elkészítjük ezt a tervet, hiszen nem minden építési hatóság engedélyezi az adott övezetben a lapos tető kivitelezését.

Magyarország egész területén és Szlovákiában, valamint Ausztriában is vállaljuk a készház felépítését.

A családi ház építés árai, melyet az oldalon talál 2023. nyári aktuális árak, de értelemszerűen magyarországi kivitelezésre vonatkoznak. Szlovákiában cca. 5%, Ausztriában cca. 15% felárral tudjuk a kivitelezést megvalósítani. A kulcsrakész kivitelezési szint csak hazánkban megoldható, a másik két országban kizárólag vázszerkezetet vagy félkész kivitelt tudunk megvalósítani.

A családi ház egy nagyon modern vonalvezetésű otthon, melyben két teljes méretű szoba került betervezésre különálló konyha-nappaliba, mely egyébként kérés esetén összenyitható, sőt még anyagi megtakarítást is jelent, ha amerikai-konyhás a nappali. Az épületben a nappali és az éjszakai tér elkülönül egymástól, mert az épület teljesen más traktusában kerültek elhelyezésre a szobák és az azokhoz tartozó fürdőszoba. Igény esetén a kis háztartási helyiség az előszobából kis területet elvonva a WC áthelyezésével félszobára bővíthető.

A családi ház vázszerkezetkész állapotban 2023. augusztusi megrendelés esetén 10 millió forint plusz 5% áfával szerződhető.

A félkész állapot 2023. augusztusi szerződés esetén 28,9 millió forint plusz 5% áfával felépíttethető.

Cégünk MAKÉSZ védjegyes vállalkozás. Ha érdekli, hogy mit jelent a MAKÉSZ védjegy, akkor az alábbi cikket érdemes elolvasni: https://evosz-makesz.hu/makesz-vedjegyes-vallalkozasok-2023-ban/

 

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft