Ibiza galériás 64 m²-es modulház

Ibiza galériás 64 m²-es modulház

  • 71 m2
  • 1 Fürdő
  • 2 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

Ibiza 64 m²-es modul mobilház típustervünk egy valódi XXI. századi otthon. 

A 64 m² az épület nevében, az alsó szint bruttó alapterületéből származik, a hasznos alapterület ennél nagyobb 71m²!

Az épület alapozás nélkül kivitelezhető, mert egy önhordó alvázszerkezet készül, melyre felépül a modern moduláris családi ház. Ezt az épületet több moduláris elemből tovább fejleszthetjük. Tehát bontás, roncsolás nélkül lehet tovább építeni a családi házunkat és ami a legjobb, hogy a kertet sem tesszük tönkre, mert minden a ház minden eleme a házgyárból származik és nem kell alapozást sem készíteni, a kertet, udvart nem kell tönkretenni.

Nagy nappali, egy nagy és egy kis szoba, konyha-étkező található a moduláris házunkban, a nappali felett egy galériát is kialakítottunk, mely alkalmas akár 2-3 személy részére vendégszobaként funkcionálni alvás céljára.

Az Ibiza 64 m²-es modul mobilházunk modern és formabontó kivitelben készül. A letisztult formavilág, a nagy belmagasság és a hatalmas üvegfelületek a nappaliban igazi minimál stílust sugallnak.
Az épület külső designi megoldásai szabadon választhatóak, így lehet faburkolat, vakolatrendszer, vagy szinterezet fémburkolat is, vagy ezek kombinációja.  

Ha tetszik Önnek az Ibiza modulházunk, de szeretne egy ennél kisebb épületet megtekinteni, melynek hasonló a megjelenése, akkor ajánljuk a Tenerife típustervünket.

Az Ibiza 64 m²-es modulházunk igényes alapanyagokkal és technológiai megoldásokkal készül modern gyártóüzemünkben rövid határidővel. Cégünk gyártja az épület vázszerkezeti anyagait és a hőszigetelést is.
Igény esetén szerkezetkész, külső kulcsrakész, vagy félkész állapotban is megvásárolható a modern otthon.

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft