Keszthely családi ház típusterv (118 m²)

Keszthely családi ház típusterv (118 m²)

  • 118 m2
  • 2 Fürdő
  • 4 Szoba
Szeretnél friss és részletes árajánlatot és műszaki tartalmakat kapni az Otthontervek oldalon? Regisztrálj (IDE KATTINTVA ) és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk elküldjük! Cégünk D&B "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel és MAKÉSZ védjeggyel rendelkezik. 

A Keszthely családi ház típusterv bruttó 118 m² -es családi ház, mely egy 2013-ban cégünk által felépített modern ház lapostetős verziója.

Az eredeti, Balatonakali típusterv, mely magastetővel készült ide kattintva tekinthető meg.

Az ingatlan nyaralóként valósult meg, de természetesen családi házként is tökéletes otthont nyújt.
A balatoni nyaralóházba 4 szobát terveztünk, melyek közül az egyikhez saját fürdő is tartozik. Kényelmes étkezős-nappali és külön konyha is része az otthonnak. A két fürdőszobában kívül egy különálló WC-t is megvalósítottunk. A nappali és a kertre néző szobák nagy üvegfelülettel rendelkeznek, melyek a balatoni panorámára lettek tájolva.

Az eredeti családi ház kiemelten energiatakarékos EnergyFriendHome építési rendszerrel készült, melynek vázszerkezete tűzi horganyzott acél. Az épületet okosház vezérléssel és hővisszanyerős szellőztetéssel is elláttuk.

A Keszthely típustervünket készen megvásárolhatja, ami az egyedi tervezési költség mintegy 50%-a, valamint jelentősen gyorsítja a tervezési és kivitelezési folyamatot, mert akár 2 héten belül elkezdheti a családi ház építését. Természetesen a szükséges változtatásokat elkészítjük a típusterven, hogy az Ön terv dokumentációja megfeleljen a helyi építési szabályoknak és az igényeit is maximálisan kielégítse.

Amennyiben naprakész árat szeretne kérni a típusterv felépítésére, kérjük írjon vagy hívja kollégáinkat.
Az épület acélszerkezetes és favázas készház kivitelezés esetén kész gyártmánytervekkel rendelkezik, melyet Önnek ingyenesen átadunk, ha a tervcsomagot megvásárolja. Ha cégünk kivitelezi a házat, akkor az építésztervek költsége és az engedélyeztetés is díjmentes!

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft