Budafok 99 m²-es családi ház típusterv

Budafok 99 m²-es családi ház típusterv

  • 99 m2
  • 1 Fürdő
  • 4 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

A Budafok 99 m²-es családi ház típusterv azon háztervek egyike, mely a kor követelményeinek, és a vonatkozó jogszabályokban meghatározott mindenkori előírásoknak teljes mértékben megfelel.

Az Otthontervek oldalán megtalálható háztervek mindegyikét a megrendelő igényeihez tudjuk igazítani, hogy az alaprajz és a műszaki tartalom is visszatükrözze a megrendelő új családi házzal szemben támasztott elvárásait.

Ez a típusterv megépíthető szerelt házas, azaz könnyűszerkezetes vagy akár tégla szerkezetből is. Cégünk fő profilja a készház gyártás, így ezt részesítjük előnyben, mert a karbon lábnyoma az építéskor és az üzemeltetéskor is sokkal alacsonyabb. A ház felépíthető favázas, acélszerkezetes vagy STEICO rétegragasztott szerkezetből is. Csak váz megrendelése esetén a helyszínen mindössze 5 munkanapot dolgozunk, a félkész állapot rendelése esetén cca. 45 munkanap alatt adjuk át a házat.

A Budafok 99 m²-es családi ház típusterv nettó 80 m2 lakóterületet kínál jövőbeni tulajdonosainak, ami 3 szobát és 1 fürdőszobát foglal magába.

Azon túlmenően, hogy az Otthontervek a legnagyobb online házterv katalógussal segíti a családi ház építése előtt állókat, további szolgáltatásokkal támogatja ingatlanközvetítő, építészmérnök és generálkivitelező partnereit.

Az Otthontervek csapata azért dolgozik, hogy sikerre vigye partnereit - mivel pontosan tudjuk, hogy a Te sikered egyben a Mi sikerünk is. Ezért számunkra minden megbízás egyben megtiszteltetés, és minden sikeresen elvégzett feladat számunkra is öröm.

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft