OT-103

OT-103

  • 103 m2
  • 1 Fürdő
  • 4 Szoba
  • 1 Garázs

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk "AA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

Az OT-103 azon háztervek egyike, mely a kor követelményeinek, és a vonatkozó jogszabályokban meghatározott mindenkori előírásoknak teljes mértékben megfelel. Az Otthontervek oldalán megtalálható háztervek mindegyikét a megrendelő igényeihez tudjuk igazítani, hogy az alaprajz és a műszaki tartalom is visszatükrözze a megrendelő új családi házzal szemben támasztott elvárásait. Könnyűszerkezetes ház, és téglaház egyaránt felépíthető generálkivitelező partnereink segítségével. A házépítés időtartama első sorban a generálkivitelezés során alkalmazott technológiai eljárásoktól, másodsorban az időjárási körülményektől függ. Egy készház, vagy új családi ház felépítése optimális esetben 8 - 10 hónapot vesz igénybe.

Az OT-103 háztervünk nettó 103 m2 lakóterületet kínál jövőbeni tulajdonosainak, ami 4 szobát és 1 fürdőszobát foglal magába. Az OT-103 háztervünkhöz 1 garázs tartozik.

Azon túlmenően, hogy az Otthontervek a legnagyobb online házterv katalógussal segíti a családi ház építése előtt állókat, további szolgáltatásokkal támogatja ingatlanközvetítő, építészmérnök és generálkivitelező partnereit. Ez a következőket foglalja magába:

  • weboldal készítés
  • építészeti látványtervezés
  • arculattervezés 
  • szakmai szövegírás

Az Otthontervek csapata azért dolgozik, hogy sikerre vigye partnereit - mivel pontosan tudjuk, hogy a Te sikered egyben a Mi sikerünk is. Ezért számunkra minden megbízás egyben megtiszteltetés, és minden sikeresen elvégzett feladat számunkra is öröm.Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:  
- 06-1/5-06-06-06 
- 06-20/444-44-24 
- 06-70/32-32-870 
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:  
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)  
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)  
Központi e-mail: info@kp.hu

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft