Solymár családi ház típusterv (OT118)

Solymár családi ház típusterv (OT118)

  • 139 m2
  • 2 Fürdő
  • 3 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

A Solymár családi ház típustervünk egy lapostetős minimál stílusú családi ház, mely minimalista stílusjegyeket hordoz magában.

3 különálló nagyméretű hálószobával, két fürdővel, amerikai stílusú nappalival és egy különálló kamrával rendelkezik.

Az épület bruttó alapterülete 140 m2, míg a hasznos tér 118 m2.

Ez egy ötlet a családi ház építéshez, melyet természetesen személyre tudunk szabni az egyéni kívánságoknak megfelelően. Értelemszerűen módosíthatóak az ablakok, vagy például a kamra is nyílhat a konyhából, de arra is van lehetőség, hogy a közlekedőt a nappali mellől teljesen eltüntessük.

Lehetőség van arra, hogy a Solymár OT118 típustervet az Ön kéréseinek megfelelően, az építési telkére és a helyi építési szabályozásnak eleget téve áttervezzük, akár szerkezetkész vagy kulcsrakész állapotra felépítsük.

A magyar építészmérnök költsége egy ehhez hasonló családi ház esetében engedélytervek, metszeti rajzok, homlokzati tervek, 3D tervek elkészítésével, főépítészi egyeztetéssel, engedélyeztetéssel együtt 500 ezer forint körül elérhető. Ehhez még legalább 100 ezer forint összeget elkérnek a videós animációért.

Abban az esetben, ha a típusterv módosítását szeretné cégünktől megrendelni, lényegesen olcsóbban elkészítjük Önnek, mint ha nulláról indulna egy tervező irodával.

A mi díjunk a Solymár OT118 típusterv esetében módosítás elvégzése nélkül mindössze 200 ezer forint, amennyiben módosítani szükséges a tervet a díj 60 ezer forinttal magasabb.

Cégünk családi ház gyártással és kivitelezéssel is foglalkozik. A vállalkozásunk ISO minőségbiztosítási rendszerben, "AA" kategóriás BISNODE pénzügyi minősítéssel rendelkezik, így biztos lehet abban, hogy amit elvállalunk az meg is fog valósulni első osztályú minőségben.

A Solymár OT118 családi ház típustervet 2 hét alatt váz-szerkezetkész, egy hónap alatt külső kulcsrakész vagy félkész, 4-5 hónap alatt kulcsrakész állapotban át tudjuk adni építtetőink számára.

További weboldalaink, ahol értékes tartalmakat talál a családi ház építéssel kapcsolatban: https://kp.hu, https://ujhazak.com, https://puzzlehome.eu

A Kp Sales House Kft fa- és acélszerkezetes készházakat, PuzzleHome moduláris házakat, illetve ThermoBurok és ThermoRing házakat gyárt és épít.

Tekintse meg a Solymár típustervünkről készített videót.

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft