Pomáz 89 m²-es készház típusterv

Pomáz 89 m²-es készház típusterv

  • 89 m2
  • 2 Fürdő
  • 3 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

A Pomáz típustervünk egy felépített családi ház, melynek igazi érdekessége, hogy egy lejtős és agyagos területen kellett létrehozni, így a hagyományos sávalapos megoldás legalább másfél millió forintos plusz költséget okozott volna, így talajcsavaros és födémpaneles megoldással készítettük el.

Pomáz 89 m²-es készház típustervünk legyártható hossztoldott faszerkezetből vagy STEICO BIO rétegrendből, de acélszerkezetes készházként is fel tudjuk építeni. A Pomáz 89 m²-es készház típusterv 3 kényelmes, de visszafogott méretű szobát, egy nappali+étkezőt, két fürdőt és egy kamrát foglal magában.

Ez a családi ház kényelmes otthon biztosít két felnőtt és két gyermek számára, de lehetőség van az épület terveinek módosítására, így akár plusz egy szobával módosítható nagyon egyszerűen, mely a nappali bővülését is eredményezi. Tehát ez a terv csak egy ötlet Önnek egy jövőbeli családi ház terveihez.
A Pomáz családi házunk egy kiemelten energiatakarékos és környezettudatos otthon, mely már ott elkezdődött, hogy környezetromboló betont nem hoztunk a telekre és a humuszt sem kellett elvinni, de a ház hőszigetelése és a hőszivattyús fűtés és hűtés gondoskodik, hogy a rezsiköltség az energia tekintetében ne legyen több havi 20 ezer forintnál a használati melegvízzel, fűtés-hűtéssel és egyéb áramfogyasztással együtt sem.

Pár fotóval illusztrálva bemutatjuk a családi ház építés pár stádiumát.

Kulcsrakész családi ház fotója még a kertrendezés előtt
Kulcsrakész családi ház fotója még a kertrendezés előtt

 

Ennél praktikusabb tetőszerkezet, mint amit itt alkalmaztunk, nem létezik, hiszen ez egy hagyományos nyeregtető, melyet rácsostartó kialakítással valósítottunk meg.

Az itt látható fotók az épülőfélben lévő családi ház és a megvalósult ház drónról készített fényképeit mutatják be.

A talajcsavarozásról itt lehet egy kis videót megtekinteni:

A talajcsavarok a helyükre kerültek az agyagos, egyáltalán nem teherhordó talajban, melyek a statikus által előírt mélységbe le lettek tekerve.
Talajcsavarozásra elhelyezett födémszerkezetünk, mely még a hőszigetelési folyamat előtt készült.

A talajcsavarozásra helyezett födémpanel elkészítése után felállítottuk a PuzzleHome falszerkezetünket, melyre két réteg fa koszorút szereltünk átlapolásokkal, majd fafödémet készítettünk 75 x25 mm-es faanyagból, ami alkalmas egy későbbi tetőtér kialakításának a födémszerkezeteként.

Ezt a fotót az utcafrontról készítettük, így jól látszik, hogy a nappali rejtve marad az utcai betekintés elől.

Tehát jól látszik, hogy egy talajcsavarra épített családi ház pont úgy néz ki, mint egy sávalapra készült épület.
Pár nap múlva, majd megmutatjuk, hogy a teraszok elkészülte után milyen lett ez a Pomáz típustervünk.

Mennyibe kerül a Pomáz 89 m²-es készház típustervünk alapján felépített családi ház, ha egyszintes, rácsos tartóval kalkulálunk?

- Talajcsavarozás és a födémpanel 30 cm farost hőszigeteléssel, alsó fegyverzettel a bogarak ellen, felső OSB lappal a ház fogadására 25 mm vastagságban: 8. 000. 000 Forint + 5% áfa

- Acélszerkezetes falak, tetőszerkezet gyártása és felállítása a helyszínen: 7. 000. 000 Forint + 5% áfa. - Félkész állapot, ami azt jelenti, hogy kívülről palánkolva van a ház, belül az összes fal szigetelt és kartonozott, az álmennyezet is elkészül, de a gépészetek nincsenek megvalósítva és a külső vakolat sem: 25. 000. 000 Ft + 5% áfa

- Teljesen kulcsrakész állapot a fogadószint nélkül: 44. 500. 000 Ft + ÁFA!

- Talajcsavarozással, teljes fogadószinttel együtt kulcsrakész állapotban: 51. 500. 000 Ft, erre még rájön az 5% áfa, mely együtt: 54 millió forint

- Tehát a teljes kulcsrakész kivitelezés 606 ezer forintos négyzetméter áron érhető el prémium kivitelezéssel, melyben a bútorozáson kívül minden munkafázis benne van és költözhető a ház a kezdéstől számított 4 hónap múlva.

Amennyiben szeretne egy kiemelten energiatakarékos prémium PuzzleHome családi házat építtetni, akkor keressen bennünket és a telekválasztástól a tervezésen át a kulcsrakész kivitelezésig végigkísérjük Önt, hogy egy közel nulla energiás családi otthon boldog tulajdonosa lehessen.

Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft