Rába 172 m²-es családi ház típusterv

Rába 172 m²-es családi ház típusterv

  • 172 m2
  • 3 Fürdő
  • 3 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

Rába 172 m²-es családi ház típustervünk egy minimál stílusú családi ház, mely hatalmas nappalival és konyha-étkezővel rendelkezik, ezenkívül 3 nagyméretű szobával büszkélkedhet, melyek külön élettérben kerültek egymástól és a nappalitól is elszeparálva.

A modern minimál stílusjegyeket magánhordozó lapos tetős családi ház U alakú, mely a teraszt és a medencét öleli körbe és kellemes kertkapcsolattal rendelkezik, míg az utcai homlokzata semmit nem árul el a ház belső értékeiről.

Két szobához saját fürdőszoba, míg a harmadik szobához egy a nappaliból is elérhető fürdő tartozik.

A családi ház típusterv megvásárolható, melyet igény szerint adaptálunk az Ön építési telkére, mely megoldással a tervezési költség több, mint a felét megtakaríthatja.
Elkészítettük a családi ház látványterveit, látvány videóit, melyet a jelen bejegyzésben megtalál. A terv megvásárlásával átadjuk a gépész és villamos terveket, statikát és az alapozási terveket is, így több hónapos tervezési munkát is megtakaríthat a tervezési költségeken kívül. Természetesen építészmérnök, designer csapatunk bármilyen egyedi koncepciót is megvalósít egyéni megrendelésre.

Cégünk "AA" kategóriás független pénzügyi minősítéssel vállalja a családi ház felépítését energiatakarékos EnergyFriendHome acélszerkezetes vagy favázas illetve Thermo-Burok építési rendszerrel. Keressen bennünket és tájékoztatjuk a részletekről.

A Rába 172 m²-es családi ház típusterv acél vázszerkezetkész állapotban 2020. nyári megrendelés esetén 9,9 millió forintos nettó összegért megrendelhető. Természetesen félkész, emelt szerkezetkész, külső kulcsrakész vagy teljesen kulcsrakész állapot is megrendelhető.

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft