Somorja családi ház típusterv (194 m²-es)

Somorja családi ház típusterv (194 m²-es)

  • 194 m2
  • 2 Fürdő
  • 3 Szoba
  • 2 Garázs
Szeretnél friss és részletes árajánlatot és műszaki tartalmakat kapni az Otthontervek oldalon? Regisztrálj (IDE KATTINTVA ) és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk elküldjük! Cégünk D&B "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel és MAKÉSZ védjeggyel rendelkezik. 

Somorja családi ház típusterv 194 m²-es családi házunk egy általunk megvalósított modern, kiemelten hőszigetelt lapostetős minimál stílusú otthon, melyet 9 évvel ezelőtt építettünk Szlovákiában egy fiatal pár számára. Az épület EnergyFriendHome készház technológiával készült acélszerkezetes vázszerkezettel.

Az ingatlan 50 méteres utcafronttal, ugyanakkor csak egy 15 méteres telekmélységgel rendelkező saroktelek volt, ráadásul ki kellett utcafrontra építeni az épületet, így az egész utcafronti részen kizártuk a hálószoba funkciót.

Az utcafronton helyet kapott egy nagy garázs, a konyha egy hosszú csík üveggel, valamint a bejárat és a folyosó, melynek falában világító ledes üvegtéglákat helyeztünk el két sorban, hogy a hőszigetelést se rontsuk le.

A lapostetős Somorja elnevezésű típustervünk két autós nagy garázst, 2 kényelmes gardrobe szekrénnyel ellátott szobát, egy gardrobe helyiséggel kiegészített szobát, amerikai konyhás nappalit, 2 fürdőszobát, valamint egy beépített kamrát tartalmaz. Az egész élettér az udvar felé nyitott, a nappaliból és a 3 szobából nagyméretű erkélyajtókat kapott.

A családi házra külső megjelenésére jellemző a visszafogott design, így csak 3 színt alkalmaztunk. A fürdőszobák fala csak a kád mellett csempézettek, a többi falszakasz vízálló festékkel festett. A nappali-konyha részben közel 5 méteres hosszban került kialakításra a "kamra rész", melyben a hűtőgép és különböző tároló polcok is helyet kaptak.

Tekintse meg a 194 m²-es Somorja családi ház típustervünk látványterveit, alaprajzát, látvány videóját, valamint a családi ház megvalósult képeit.

A Somorja típustervünk megvásárolható, így sokkal olcsóbban és szinte azonnal megkezdődhet a családi ház kivitelezése. Igény esetén elkészítjük az Ön egyedi terveit is a helyi építési szabályzatnak megfelelően, vagy átalakítjuk bármely tervünket, mely az oldalunkon megtalálható.

 

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft