Szekszárd családi ház típusterv (111 m2)

Szekszárd családi ház típusterv (111 m2)

  • 111 m2
  • 2 Fürdő
  • 3 Szoba
Szeretnél friss és részletes árajánlatot és műszaki tartalmakat kapni az Otthontervek oldalon? Regisztrálj (IDE KATTINTVA ) és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk elküldjük! Cégünk D&B "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel és MAKÉSZ védjeggyel rendelkezik. 

A Szekszárd 111 m2-es családiház típustervünk egy 2012-ben cégünk által felépített modern otthon.

A családi ház külső megjelenését tekintve minimál stílusú, lapos tetős.

Szekszárd típustervünk 3 hálószobát foglal magában és egy amerikai-konyhás nappalit.
A szülői háló saját fürdővel rendelkezik, ezenkívül plusz egy fürdőszobát és még egy különálló WC helyiséget is kialakítottunk. A kis méret ellenére egy háztartási helyiség és egy tároló is helyet kapott a modern otthonban.

A családi EnergyFriendHome acélszerkezetes készház technológiával készül 2012-ben Szekszárdon.

Az acélszerkezetes könnyűszerkezetes családi házba egy modern épületvezérlési rendszer lett beépítve. A fűtésrendszer és a redőny vezérlést akár a távolból is elérheti a család, így jelenlétet tudnak szimulálni és előre a hazaérkezés előtt tudják a fűtést pontosan beállítani, így csak akkor keletkezik fogyasztás, amikor a fűtés aktív, ezzel energiát tud a ház megtakarítani.

A Szekszárd családi házunk éves összes elektromos energia igénye: 6000 Kwh , azaz 2020-as díjak mellett 220 ezer forint az éves fűtés, hűtés és használati melegvíz, világítás, áramszámla össze költsége, mely havi szinten átlagosan 18 - 19 ezer forint körüli rezsiköltséget jelent.

Az épületben nincs gáz ellátás kiépítve, tehát a használati melegvíz, a főzés, a fűtés, a mosási energia, a mikrohullámú sütő és a világítás, valamint az összes háztartási fogyasztó költségét tartalmazza a megadott fogyasztás.

*megjegyzés: Családonként a fogyasztás eltérhet az életciklus és a takarékosság függvényében. Tapasztalataink alapján -10% és +30% közötti eltéréseket tapasztalunk a korábban átadott ügyfeleink elektromos áram fogyasztási gyakorlati statisztikáiban, a Szekszárd családi ház fogyasztásaihoz képest. *

Az épület hővisszanyerős szellőztető rendszerrel valósult meg, így minden szoba és a nappali folyamatos friss levegőt kap zárt ablakok mellett is, a rendszerrel a szellőztetésnél egyébként kidobott hő nagy részét újra hasznosítjuk. Ehhez persze alapfeltétel a kiemelt hőszigetelés, mely a falakban 35 cm, míg a födémben 50 cm hőszigetelés vastagsággal oldottunk meg.

A nappali pergola fedésű terasszal csatlakozik a füvesített udvarhoz.

Családi ház alapadatok:

Lakás bruttó alapterület:111 m2
Nettó alapterület: 91 m2
Pergolás terasz alapterülete: 18 m2
Nappali és konyha jellege: amerikai konyha
Tető típusa: egyszerű nyeregtető
Szobák száma: 3 szoba + nappali
Fürdőszobák száma: 2
Szintek száma: 1

A családi házat most félkészen 29 millió forint összegből elkészítjük, de ha csak a szerkezetre van szükséged, az akciós ár: 10 millió forint. Kulcsrakészen az ár 50 millió forint. Az ár az 5% áfa összegét nem tartalmazza.

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft