Tinnye családi ház típusterv (153 m²)

Tinnye családi ház típusterv (153 m²)

  • 153 m2
  • 3 Fürdő
  • 2 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

Tinnye családi ház típusterv egy 153 m²- es bruttó alapterülettel rendelkező 3 szobás, két fürdőszobás, amerikai konyhás modern otthon.

A Tinnye típusterv egy általunk felépített kiemelten energiatakarékos acélszerkezetes EnergyFriendHome családi ház.

A családi ház "L" alakú, melyben a nappali és a konyha teljesen elkülönül a szobák pihenő területétől. Mindhárom szoba kényelmes egész szoba méretű, melyek közül a legnagyobbhoz saját fürdő és gardrób szoba is tartozik. Ezenkívül elhelyezésre került egy gépészeti helyiség is, melyet mosókonyhaként tüntettünk fel a rajzon, itt igazán kényelmesen elférnek a bojlerek, a ház elektromos vezérlőszekrénye, valamint a vízgépészeti osztó-gyűjtő is.

A családi ház terv megvásárolható, de igény esetén a helyi építési szabályoknak megfelelően és a megrendelő igényei alapján áttervezzük.

Cégünk vállalja a családi ház kivitelezését és gyártását is bármilyen készültségi fokban az alapozástól a kulcsátadásig.
Vállalkozásunk saját készház gyártói kapacitással rendelkezik, ezért akár vázszerkezet készen is elkészítjük a házat és az összes munkát helyi, olcsóbb munkaerővel, vagy szereld magad házként is elkészítheti.

 

 

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft