Balatonakali családi ház típusterv (118 m²-es)

Balatonakali családi ház típusterv (118 m²-es)

  • 118 m2
  • 2 Fürdő
  • 4 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk "AA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

A Balatonakali családi ház típusterv egy 2013-ban cégünk által felépített modern nyaraló, mely természetesen családi házként is kiválóan használható.

A Balatoni nyaralóházba 4 szobát terveztünk, melyek közül az egyikhez saját fürdő is tartozik. Kényelmes étkezős-nappali és külön konyha is része az otthonnak. A két fürdőszobában kívül egy különálló WC-t is beterveztünk. A nappali és a kertre néző szobák nagy üvegfelülettel rendelkeznek, melyek a Balatoni panorámára lettek tájolva.

A családi ház kiemelten energiatakarékos EnergyFriendHome építési rendszerrel készült, melynek vázszerkezete tűzi horganyzott acél. Az épületet okoshoz vezérléssel és hővisszanyerős szellőztetéssel is elláttuk.

A Balatonakali családi ház típustervünket lapostetős tervként is megtalálja az oldalunkon.

A Balatonakali típustervünket készen megvásárolhatja, ami az egyedi tervezési költség mintegy 40-50%-a, valamint jelentősen gyorsítja a tervezési és kivitelezési folyamatot, mert akár 2 héten belül elkezdheti a családi ház építését. Természetesen a szükséges változtatásokat elkészítjük a típusterven, hogy az Ön terv dokumentációja megfeleljen a helyi építési szabályoknak és az igényeit is maximálisan kielégítse.

Amennyiben naprakész árat szeretne kérni a típusterv felépítésére, kérjük írjon vagy hívja kollégáinkat.
Az épület acélszerkezetes és favázas készház kivitelezés esetén kész gyártmánytervekkel rendelkezik, melyet Önnek ingyenesen átadunk, ha a tervcsomagot megvásárolja. Ha cégünk kivitelezi a házat, akkor az építésztervek költsége és az engedélyeztetés is díjmentes!

 

 Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft