Balatonakali családi ház típusterv (118 m²-es)

Balatonakali családi ház típusterv (118 m²-es)

  • 118 m2
  • 2 Fürdő
  • 4 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

A Balatonakali családi ház típusterv egy 2014-ben cégünk által felépített modern nyaraló, mely természetesen családi házként is kiválóan használható.

Balatonakali családi házunk, háttérben a Balaton

A Balatoni nyaralóházba 4 szobát terveztünk, melyek közül az egyikhez saját fürdő is tartozik. Kényelmes étkezős-nappali és külön konyha is része az otthonnak. A két fürdőszobában kívül egy különálló WC-t is beterveztünk. A nappali és a kertre néző szobák nagy üvegfelülettel rendelkeznek, melyek a Balatoni panorámára lettek tájolva.

Balatonakali családi házunk 10 évvel az átadást követően

A családi ház kiemelten energiatakarékos EnergyFriendHome építési rendszerrel készült, melynek vázszerkezete tűzi horganyzott acél. Az épületet okoshoz vezérléssel és hővisszanyerős szellőztetéssel is elláttuk.

A Balatonakali családi ház típustervünket lapostetős tervként is megtalálja az oldalunkon.

A Balatonakali típustervünket készen megvásárolhatja, ami az egyedi tervezési költség mintegy 40-50%-a, valamint jelentősen gyorsítja a tervezési és kivitelezési folyamatot, mert akár 2 héten belül elkezdheti a családi ház építését. Természetesen a szükséges változtatásokat elkészítjük a típusterven, hogy az Ön terv dokumentációja megfeleljen a helyi építési szabályoknak és az igényeit is maximálisan kielégítse.

Balatonakali településen épített családi házunk, melyet 8 évvel ezelőtt adtunk át a Megrendelőinknek

Amennyiben naprakész árat szeretne kérni a típusterv felépítésére, kérjük írjon vagy hívja kollégáinkat.

Acélszerkezetes családi készházunk felülnézetből. Terrán síkcseréppel fedve.

Az épület acélszerkezetes és favázas készház kivitelezés esetén kész gyártmánytervekkel rendelkezik, melyet Önnek ingyenesen átadunk, ha a tervcsomagot megvásárolja. Ha cégünk kivitelezi a házat, akkor az építésztervek költsége és az engedélyeztetés is díjmentes!

Balatonakali típustervünk megvalósult fotója az átadást követő 10 évvel később

A gyönyörű kert, medence, udvar a Kedves Megrendelő ízlését és a http://follykert.hu igényes kivitelezését mutatja.

Korábban készítettünk egy timelapse videót a ház építéséről. Ma már panelizáltan és modulárisan kivitelezünk, de érdemes megnézni, hogy is készült el ez az otthon 2-3 percben.

A családi házat vázszerkezetkészen faszerkezetből vagy tűzi horganyzott acélszerkezetből is elkészítjük és szereld magad akcióban megvalósíthatod nagyon kedvező áron.

Természetesen félkészen, emelt szintű félkészen vagy akár külső kulcsrakészen is megrendelheted.

Ha regisztrálsz ide kattintva, akkor friss ajánlatot küldünk több családi házunkról. Természetesen kollégánkat telefonon is elérheted vagy e-mailt is írhatsz számunkra.

Most 2024. február 20 és március 10 között ezt a házat extra akciósan lehet megrendelni vázszerkezet készen és félkészen.

A vázszerkezetkész ár fa vagy acélszerkezetből: 12,5 millió forint, melyben már az ÁFA is benne foglaltatik a gyártmánytervezéssel együtt. 

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft