Balatonőszöd családi ház típusterv (120 m²)

Balatonőszöd családi ház típusterv (120 m²)

  • 120 m2
  • 1 Fürdő
  • 2 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

Balatonőszöd családi ház típustervünk egy már általunk 2016-ban felépült családi házunk tervei alapján készült.

A családi ház nyaralóként került megépítésre, de mind a kiváló hőszigetelés tekintetében, mind elrendezésében ajánlott akár 2 kisgyermekes családok kényelmes otthonának.
A modern minimál stílusban készült családi ház lapostetős és kifejezetten a belső udvarra nyitott a nappali, az étkező és az egyik szoba.

A nappaliban hatalmas 6 méteres tolóajtó került beépítésre, mely tavasztól ősz közepéig hatalmas kaput nyit a gyönyörű kertre. A nappaliból nyíló pergola elektromos mozgatású, sőt mozgatható, leszerelhető oldalakkal rendelkezik, így rosszabb időjárási viszonyok mellett is használható a nappali meghosszabbításaként.

Az épület elektromos infra fűtéssel van ellátva, de a szobákban és a nappaliban modern inverteres WIFI vezérléses klímákat is beépítettünk. A talajvíz közelsége miatt készült egy fúrt kút is, melynek a hideg vizét a hővisszanyerős szellőztető berendezés külső beszívó ága előtt egy vizes hőcserélőbe bevezettünk és így a nyári melegben a kinti levegő passzív módon 3-4 Celsius fokot hűlt, mire a lakásba beérkezett, így a klímaberendezés használata pár hetes időtartamra csökkent.

Az udvarban a házzal szerves részt alkot a kerti kis konyha, mely jó idő esetén a ház központi helyévé válik a grillparty-k, bográcsozások által.

A családi ház látványterveit és alaprajzát, valamint videóját a jelen bejegyzésben megtekinthetik.

A családi ház típusterv megvásárolható, igény esetén vállaljuk az építész tervek engedélyeztetését, valamint egyedi tervek elkészítését vagy a jelen terv módosítását.
Cégünk családi házak tervezésével, látványterv és videók készítésével, családi ház kivitelezésével és készházak gyártásával foglalkozik.
Az épületet könnyűszerkezetes favázas, acélszerkezetes, vagy ThermoBurok technológiával vállaljuk legyártani és felépíteni, amennyiben csak a terveket szeretné megvásárolni, vagy átterveztetni, természetesen bármilyen építési technológiára vállaljuk a tervek elkészítését.

Érdekesség: A családi házról valós képeket is bemutatunk a galériában.

 Kp Sales House Kft Ügyfélreferenseit keresse ha kérdése van:

 

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft