Fonyód 120 m²-es családi ház típusterv

Fonyód 120 m²-es családi ház típusterv

  • 120 m2
  • 1 Fürdő
  • 2 Szoba

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

Fonyód 120 m²-es családi ház típustervünket korábban már lapostetős házként Balatonőszödön felépítettük, de a folyamatosan megrendelői ajánlatkérések miatt most magastetős formában is megvalósítottuk.

A családi házban két darab közel 12 m²-es szoba, nagy fürdő és WC, mini gardrobe helyiség és egy vendég WC is megtalálható, de a ház leglényegesebb eleme az az egybe nyitott nagy nappali, étkező-előszoba helyiség, mely önmagában 50 m²-es.

Egyszerűen kialakítható még egy kis félszoba az előszoba helyén, a bejárat áthelyezésével a nappali részhez.

Az éjszakai-nappali élettér teljesen el van egymástól szeparálva, így nem zavaró a nappaliban zajló tevékenység a szobák oldalán, mivel két beltéri ajtó is elválasztja őket egymástól és egy 20 cm-es hangszigetelt falat terveztünk a helyiségek közé.

A modern minimál stílusban készült családi ház kifejezetten a belső udvarra nyitott hatalmas nagy kertkapcsolattal. Eredetileg 6 m-es nyílászárót terveztünk, de a 7 éves bent lakás tapasztalata ma már azt sugallja a Megrendelő számára is, hogy inkább kellett volna két darab 3 méteres erkélyajtót megvalósítani, hiszen a brutális nagy méretet nem könnyű mozgatni még akkor sem ha emelő-toló ajtóról van szó, arról nem beszélve, hogy a költségek is jóval kedvezőbbek egy fix 300 cm-es és egy toló-emelő 300 cm-es kombóval.

Cégünk MAKÉSZ védjegyes vállalkozás és a legmagasabb pénzügyi minősítéssel rendelkezik, így az Ön üzleti kockázata a legminimálisabb, hiszen a magyar építőipari cégek 1,4%-a teljesíti ezt a fajta üzleti minősítést. A MAKÉSZ védjegyről ide és a MAKÉSZ védjegyes vállalkozásokról ide kattintva, a cégminősítésünkről ide kattintva kaphat részletesebb információt.

Fonyód 120 m²-es családi ház típusterv lapostetős és már megvalósult terveit és képeit, látványvideóját az alábbi linkre kattintva megtekinthetik.

Ezt a típustervet 2023. december 20-30. közötti megrendelés esetén csak acélszerkezet vagy faszerkezet vázkészen, beleértve a falakat és a tetőt is 13 millió forint helyett 10,6 millió forintért megvásárolhatja és 5 munkanap alatt bármikor felépítjük 2024-ben. Írjon vagy hívjon ha érdekli!

Balatonőszöd családi ház típusterv (120 m²)

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Videó

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft