Helsinki Szaunaház típusterv

Helsinki Szaunaház típusterv

  • 32 m2

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk BISNODE "GOLD AAA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

A szauna a legtöbb ember életében az uszodákban és a termálfürdőkben vagy edzőtermekben elérhető, egyre többen vágynak arra, hogy a saját családi házukban, nyaralójukban alakítsanak ki szaunát.

A szauna kialakítása egy meglévő házban nem egyszerű feladat, hiszen megfelelő mennyiségű áram szükséges, ki kell alakítani vizes blokkokat-szaunateret, dézsának helyet, melynek speciális igényei is lehetnek.

Ha valakinek van egy családi háza és az épületben nincs hely vagy nem szeretné a házát átalakítani, akkor is megoldható már a szauna telepítése egy modern Helsinki PuzzleHome szaunaház megvásárlásával, melyet cégünk egy darabban szállít ki az építési helyszínre, így az udvart, a kertet, a szomszédokat sem zavarjuk.

A Helsinki PuzzleHome szauna ház hatalmas előnye, hogy olyan alapanyagokból készül, melyek tűzállóak, vízállóak, kiemelten hőszigeteltek, ugyanakkor esztétikailag a legmagasabb igényeket is kielégítik.

A PuzzleHome Helsinki szauna házba beépítésre kerül egy modern finn szauna, egy merülő dézsás helyiség, két különálló tusoló, melyből az egyik egy modern hőfokszabályozós esőstetős rendszerrel van ellátva, míg a másik helyiségben felső dézsás hidegvizes leöntő és egy merülő dézsa is található, természetesen az öltöző is az épület része és egy Jakuzzi is telepíthető a moduláris szauna házunkba.

A szauna ház a jakuzzi és a szauna rész előtt teljes mértékben üvegezett kivitelű, így a kertkapcsolat kiváló, míg a tusolókba, öltözőbe kívülről nincs betekintési lehetőség.

A modern moduláris szauna ház rendelhető felszerelten és üresen is, utóbbi esetben teljesen személyre szabhatja a beépítendő eszközök listáját.

Több szaunaház típusterv modellel is rendelkezünk, keresse kollégáinkat a további részletekkel.

Oszd meg!
fb-share-icon

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft