Helsinki Szaunaház típusterv

Helsinki Szaunaház típusterv

  • 32 m2

Szeretne árajánlatot kapni az Otthontervek oldalon? 
Regisztráljon (REGISZTRÁCIÓ IDE KATTINTVA LEHETSÉGES)és bármelyik terv árajánlatát ingyenesen biztosítjuk Önnek!
Cégünk "AA" kategóriás cégminősítéssel, ISO minőségbiztosítási rendszerben gyártja és építi a családi házait.

A szauna a legtöbb ember életében az uszodákban és a termálfürdőkben vagy edzőtermekben elérhető, egyre többen vágynak arra, hogy a saját családi házukban, nyaralójukban alakítsanak ki szaunát.

A szauna kialakítása egy meglévő házban nem egyszerű feladat, hiszen megfelelő mennyiségű áram szükséges, ki kell alakítani vizes blokkokat-szaunateret, dézsának helyet, melynek speciális igényei is lehetnek.

Ha valakinek van egy családi háza és az épületben nincs hely vagy nem szeretné a házát átalakítani, akkor is megoldható már a szauna telepítése egy modern Helsinki PuzzleHome szaunaház megvásárlásával, melyet cégünk egy darabban szállít ki az építési helyszínre, így az udvart, a kertet, a szomszédokat sem zavarjuk.

A Helsinki PuzzleHome szauna ház hatalmas előnye, hogy olyan alapanyagokból készül, melyek tűzállóak, vízállóak, kiemelten hőszigeteltek, ugyanakkor esztétikailag a legmagasabb igényeket is kielégítik.

A PuzzleHome Helsinki szauna házba beépítésre kerül egy modern finn szauna, egy merülő dézsás helyiség, két különálló tusoló, melyből az egyik egy modern hőfokszabályozós esőstetős rendszerrel van ellátva, míg a másik helyiségben felső dézsás hidegvizes leöntő és egy merülő dézsa is található, természetesen az öltöző is az épület része és egy Jakuzzi is telepíthető a moduláris szauna házunkba.

A szauna ház a jakuzzi és a szauna rész előtt teljes mértékben üvegezett kivitelű, így a kertkapcsolat kiváló, míg a tusolókba, öltözőbe kívülről nincs betekintési lehetőség.

A modern moduláris szauna ház rendelhető felszerelten és üresen is, utóbbi esetben teljesen személyre szabhatja a beépítendő eszközök listáját.

Több szaunaház típusterv modellel is rendelkezünk, keresse kollégáinkat a további részletekkel.Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Alaprajz

© 2020. Minden jog fenntartva. Kp Sales House Kft